Mini stallen

Wij produceren en leveren ook minstallen voor verschillende soorten dieren, waaronder minipaardjes, paardjes, alpaca’s, geiten, mini koeien, schapen, Shetlanders, Chets, honden en kippen.

Onze minstallen zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van uw dieren in gedachten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van voldoende ventilatie, licht en ruimte voor uw dieren om zich vrij te bewegen en zich thuis te voelen.

Voor uw minipaardjes, paardjes en Shetlanders hebben we verschillende stallen beschikbaar, van standaardmodellen tot op maat gemaakte ontwerpen. Onze stallen voor geiten en schapen zijn ontworpen met de juiste hoogte en breedte om deze dieren veilig en comfortabel te huisvesten. standaard is dit 1,6 meter x 1,6 meter echter deze kunnen naar uw wens aangepast worden.

Als u een mini koe heeft, hebben we stallen die groot genoeg zijn om deze dieren te huisvesten en te verzorgen. Onze hondenkennels zijn speciaal ontworpen om uw honden veilig en comfortabel te houden, met voldoende ruimte voor hen om te bewegen en te spelen.

We bieden ook op maar gemaakte kippenhokken aan met nestkastjes en rek stok